Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzm. Dr. Celal İdemen, Dokturuma Sonsuz Teşekkür

Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzm. Dr. Celal İdemen, Dokturuma Sonsuz Teşekkür

Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzm. Dr. Celal İdemen'e Teşekkür

Beni sağlığıma kavuşturan şu an Iğdır devlet hastanesinde görev yapan Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzm. Dr. Celal İdemen'e

Halen şahsıma gösterilen her türlü ihtimamdan, hasta vatandaşlarına ve beni sıcaklığından ve yakın alakadan dolayı başta Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzm. Dr. Celal İdemen'e, şahsı olmak üzere tedavimi gerçekleştiren ilgili tüm görevli ve idari personele teşekkür eder başında bulunduğu Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzm. Dr. Celal İdemen'e, sonsuz teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim. Bu müesseseleri insanımıza kazandıran değerli üstadımıza bir kez daha olmak üzere şükran, minnet ve en derin saygılarımı sunarım.

Tam anlamıyla insana güven veren ve tatmin eden Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzm. Dr. Celal İdemen'e bir doktor diyebilirim.

Ben şimdiye kadar bu kadar ilgili, duyarlı, zaman problemi olmadan doyasıyla konuşup, sıkılmadan dinleyen, aynı zamanda dalında uzman olan psikologların bile yapamayacağı kadar, bizi rahatlatan bir doktora raslamadım dersem yeridir.

Sürekli arasıra hastaneye gittiğimde benimle yakinen ilgilenen tedavi ve kontrollerimi yapan Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzm. Dr. Celal İdemen  sonsuz teşekkürler.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.