Büyük Birlik Partisi'nin Iğdır Belediye Encümeni Adayları: Elalmış ve Albay Şehrin Geleceği İçin Hazır!
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
Büyük Birlik Partisi'nin Iğdır'da Belediye Encümen Adayları olan 1, Kaya Elalmış, 2, Turan Albay ve bugün afişlerini asarak resmi olarak kampanyalarını başlattılar.
Iğdır'da yaşayan vatandaşlar, Büyük Birlik Partisi'nin bu adaylarını destekleyerek yerel yönetimde güçlü bir rol oynamalarını sağlayacaklarını düşünüyorlar.

Elalmış ve Albay, halkın geniş desteğini arkalarına alarak, şehrin geleceğini şekillendirmek ve hizmetlerini sunmak için hazırlar. Bu adaylar, belediye encümeni olarak seçilmeleri durumunda, Iğdır'ın gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi taahhüt ediyorlar.

Bu çerçevede, yerel halkın beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, şehrin refahını artırmak için çalışacaklarını belirtiyorlar. Büyük Birlik Partisi'nin bu adayları, Iğdır'da güçlü bir temsil ve etkin bir yönetim anlayışıyla, vatandaşların memnuniyetini ve şehrin ilerlemesini sağlamaya kararlılar.
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.