BU HERKESİN UTANCI.. İŞTE FEN LİSELERİNİ KAPATIP İMAM HATİP LİSESİ AÇMANIN SONUÇLARI
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
BU HERKESİN UTANCI.. İŞTE FEN LİSELERİNİ KAPATIP İMAM HATİP LİSESİ AÇMANIN SONUÇLARI
Ümraniye’de Fıkıh-Der isimli ruhsatsız bir derneğin bünyesinde faaliyet gösteren yatılı Kuran kursunda, kurs hocaları Ömer Işıktekin, Hacı Serkan Bektaş ile Tarık Bektaş kursta yatılı olarak kalan en az 20 kurs öğrencisi çocuğa istismarda bulundukları gerekçesiyle tutuklandı.
Mağdur çocukların mahkeme tutanaklarına yansıyan ifadeleri olayın rezaletini ve dehşetini gözler önüne serdi. Kursta kalan çocuklardan H. R. O., ifadesinde "Cinsel bölgesine zorla masaj yaptırıyordu, sonra bana cinsel ilişki teklifinde bulundu. Teklifi kabul etmedim.
Ancak bana ödev verdi. Mescit kapısını kilitleyip beni yalnız başıma aç bıraktı. Bu nedenle teklifini kabul ettim. Defalarca kez bana tecavüz etti. Diğer hocalarla da cinsel ilişkiye zorladı.. diyerek şiddet ve istismarın dehşetini anlattı.
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.