24 NİSAN SOYKIRIM MI?

24 NİSAN SOYKIRIM MI?

Bugun 24 Nisan, Ermenilerin ve bazı Ermeni dostları, yada kışkırtanlarının kabul etmeye çalıştığı soykırım iddia günü.

Ermenilerin soykırım dediği toplum olarak bir milletin yok edilmesi, o toplumdan kimsenin kalmaması. Osmanlı 1915 de soykırım uyguladıysa bugün Türkiyede yaşayan ermeniler sonradan mı yerleşti topraklarımıza. Ermeniler (özellikle terör eylemlerine katılan aileler) tehcir yasasıyla yine Osmanlının olan Suriye bölgesine yerleştirme aşamasında hastalıktan, asker kaçkını eşkıyaların saldırı ve soygunları ile öldürülmeleri devlet gücünün olmayışı ile yaşanmış olaylardır, bu bölgede yaşayan tüm insanlar için geçerli olmuştur.

Tehcir eğer soykırımsa Ermenistan da yaşayan bir tane Türk göstersinler. Halbuki kayıtlarda belli Erivan (İrevan) da %60 Türk yaşamıştır Ermenistan kurulduğunda bile, ne oldu burada yaşayanlar. Ayrıca bir tane toplu Ermeni katliam çukuru göstersinler.

Ama Anadolu Türk toplu katliam mezarları ile doludur. Ayrıca Hocalı da daha kanları kurumamış bebeklerin, bir milyon kaçkın halen sıkıntı yaşıyorlar. Katlettikleri diplomatlar, paşalar, görevlileri kim katletti yine Ermeniler.. Asıl soykırım yapanlar Ermeniler katliamlarını neden kabul etmiyorlar.. Biz Ermeni katliamlarını yaşayan Azerbaycan Türklerinin günümüzde yaşayan evlatları olarak asla ve asla kabul etmiyoruz.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri