Beşiktaş ve Antalyaspor Arasındaki Maçta Taraftarların Anlamlı Hareketi

Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor arasındaki maç, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanması planlanmıştı. Ancak önce Taksim'de gerçekleşen patlama ve ardından Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle müsabaka ertelenmek zorunda kalmıştı. Maçın ertelenmesine rağmen, taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Ancak maçın henüz başlamasının 4. dakikasında, afet bölgesine gönderilmek üzere oyuncaklar, atkılar ve bereler sahaya atıldı. İki takım arasındaki mücadele yoğun geçti, ancak sonuçta 0-0'lık bir beraberlikle sonuçlandı. Detaylar aşağıda yer alıyor.

Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta maçı önce Taksim'de meydana gelen patlama, sonra da Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Yeniden planlanan maça ise taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Ancak, maçın henüz 4. dakikasının 17. saniyesinde, oyuncaklar, atkılar ve bereler afet bölgesine gönderilmek üzere sahaya atıldı. İki takımın da büyük mücadele sergilediği karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. İşte maçla ilgili ayrıntılar.

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta maçı, Taksim'de gerçekleşen patlama ve Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası ertelenmek zorunda kalmıştı. Ancak, iki takım bugün Dolmabahçe'de karşı karşıya geldi. Futbol tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği maçta her iki takım da galip gelemedi ve mücadele 0-0 berabere sonuçlandı. İşte maçla ilgili detaylar.

Beşiktaş, bugünkü 0-0 beraberliğiyle üst üste 3. kez puan kaybı yaşamış oldu ve 40 puanla ligde 3. sırada yer aldı. Öte yandan son 3 maçta 2. kez puan kaybeden Antalyaspor ise 25 puanla ligde 12. sırada konumunu korudu. Maçın detayları ise şöyle.

Bu Oyuncak Sana Arkadaşım

Beşiktaş, maçtan önce "Bu Oyuncak Sana Arkadaşım" kampanyasını duyurmuş ve bu kampanya müsabakada uygulanmıştı. Karşılaşmayı tribünden takip eden taraftarlar, kampanyanın simgesi olan oyuncakları, atkıları ve bereleri maçın 4. dakikasının 17. saniyesinde sahaya atarak desteklerini gösterdiler. Futbolcular da taraftarların bu jestine alkışlarla karşılık verdi. Bu sırada "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısı tribünlerde yankılandı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.