BEN ADINI KOYAMADIM. MERHUM DEMİREL'İN SİYASETİ IĞDIR'DAN

BEN ADINI KOYAMADIM. MERHUM DEMİREL'İN SİYASETİ IĞDIR'DAN ÖĞREN DEDİĞİ İLİN SİYASETÇİSİYİM - KAYNAK; AYDIN TURAN 

Ak parti seçmeninin bir kısmının parti ye hizmete değil çıkarları kadar partili olduklarını ve kendilerin den olmayan seçmeni iyi tanıyor kalitesine göre değer veriyor ve vermeli de.

1-Ak parti yönetimin de ve teşkilatlarında üstlerde ve değişik görevlerde sıfatı olanlar Ak parti kuruluşundan beri partisinde siyaset yaptıkları her kesim de bilinen kişilerin siyasi yazılarıma Beğeni verir İcab ettiğinde yorum bile yapıyorlar ,her cümlemin anlamını çözebiliyorlar, kendilerine göre partilidirler partili duruşlarıyla tebrik ediyorum, ya yalakalara ne demeli.

2- Bahsini etmek istediğim ,benim siyasi olan yazılarıma yanaştıkları AK partililer nasıl algılar şüphesiyle klasik gelenekleriyle sayfamda oldukları halde beğeni tuşunu dahi kullanamıyorlar,çünkü benim yazılarımın ne içeriğini ne manasını nede yönünü anlayacak kadar siyasetçi değiller sadece fırıldak gibi dönebilirler.

Ancak birilerini sosyal medyada boy boy şişirmek pamuk ipliğiyle kuyruğuna asılıp finoluk yaparak, il amirlerine böbürlenmek, sadece ömrü kısa iki kuruşluk saygı veya çıkar elde etmek,bu tespitim ayyama göre şekillenen tanıdıklarım üzerinde.

Bu tipler ve maddiyatçı ve maddiyatı iyi olan kişilerin dahi ucuza alınır satılır olduğu, ideolojilerin bitirildiği,ülke çıkarının şahsı çıkar gerisine düşürüldüğü böyle zamana yal peşinde olan dansöz gibi kıvrılanlar getirdi.

( 14 yıl aradan sonra 3 kasım 2015 eski Mv Abbas Bozyel ve MHP adayları UPSS kargoda ayaküstü karşılaşmamızın resmidir).

Kaynak; Aydın Turan

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri