BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kız Çocukları için Ayrı Okul ve Kadın Hastaneleri Tartışmasında Görüşlerini Paylaştı

BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Mustafa Destici, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda kız çocukları için ayrı okul açılmasına karşı çıkanları eleştirdi. Destici, bu tutumu laiklik adı altında din düşmanlığı olarak yorumladı ve çalışmaların süratle başlaması gerektiğini belirtti. Ayrıca, sadece okulla sınırlı kalmayarak her ile en az bir kadın hastanesi planlaması yapılması gerektiğini ifade etti. Destici, hayatın, eğitim sisteminin, üniversitelerin veya hastanelerin emperyalist batıya veya sola göre dizayn edilmesinin zorunlu olmadığını da vurguladı.

Destici'nin açıklamalarına göre, kız çocukları için ayrı bir okul açılmasına karşı çıkanların niyetlerinin asıl sebebinin din düşmanlığı olduğunu savundu. Destici, bu kişilerin söylemlerine aldırış etmeden çalışmaların hızla başlaması gerektiğini vurguladı. Öte yandan, sadece okulla sınırlı kalmayarak, her ile en az bir kadın hastanesi planlaması yapılması gerektiğini dile getirdi. Böylece, kadın sağlığına daha fazla odaklanılarak hizmet sunulabileceği düşüncesini paylaştı.

Mustafa Destici'nin açıklamalarında, Türkiye'nin kendi değerlerine dayanarak hayatı, eğitim sistemini, üniversiteleri veya hastaneleri tasarlaması gerektiğini ifade etti. Destici, bu tasarımın emperyalist batı veya sola göre yapılmak zorunda olmadığını belirtti. Bu şekilde, Türkiye'nin kendi özgün yolunu izlemesi gerektiği mesajını verdi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kız çocukları için ayrı okul açılmasına karşı çıkanları din düşmanlığıyla suçladı ve çalışmaların hızla başlatılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, kadın sağlığına odaklanmak amacıyla her ile en az bir kadın hastanesi planlamasının yapılması gerektiğini söyledi. Destici, Türkiye'nin kendi değerlerine dayanarak hayatı, eğitim sistemini, üniversiteleri veya hastaneleri tasarlaması gerektiğini savundu ve bu tasarımın emperyalist batı veya sola göre şekillendirilmesinin gerekmediğini vurguladı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.