Başkan Mustafa Güzelkaya 'Hizmete Odaklandık'

Başkan Mustafa Güzelkaya 'Hizmete Odaklandık'

'Hizmete odaklanmış durumdayız' 

Iğdır Aralık İlçe Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, 'Vatandaşa hizmete odaklanmıştır Kimseye keyif bağışlamıyor, vatandaşımıza hakkını veriyoruz' dedi.

Başkan Güzelkaya, tüm mahalleri alt yapı ve yol çalışmaları tamamlandı. Burada açıklamalar yapan Başkan Mustafa Güzelkaya, Aralık ilçemizin genelinde alt yapı ve yol çalışmalarının hız kazandığını, önümüzdeki 5 yıl içinde tüm mahallelerin problemlerinin çözüme kavuşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Tabi tüm bu çalışmaları hizmet aşkıyla yapıyoruz. Sizlere keyif bağışlamıyoruz. Sizlerin hakkınız olan hizmetleri size veriyoruz' açıklamasında bulundu.

'Hizmete odaklanmış durumdayız' 

Aralık ilçe Belediyesi olarak alınacak kararlarda yurtdaşın mağduriyetini değil memnuniyetinin ilk planda olacağını vurgulayan Başkan Güzelkaya, 'Adım adım tüm çalışmalar, programlandığı gibi yapılıyor. Sizin ilave şunu 'şöyle yapalım' demenize gerek kalmadan, işlerine hakim kadrolarımız gerekeni yapıyorlar, yapacaklar. Ciddiyet ve ehemmiyetle vatandaşa hizmete odaklanmış durumdayız. Biz göreve geldiğimizde bunu başardık. Bizim yapmış olduğumuz uygulamalarda hiçbir vatandaşımız haksız bir duruma tabi tutulmayacak. Belediye hizmet merciidir. Alınan bir karar vatandaşı maddi ve manevi mutsuz etmemelidir' ifadelerini kullandı.

Haber Tahir Kavri-Iğdır

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri