Başkan Mustafa Güzelkaya'nın “Hedefi daha yeşil bir Aralık ilçesi”

Aralık Belediye başkanın tarafından sürdürülen personellerimizle beraber çarşı merkezine fidanları ve çim tohumlarını ekti.

Başkan Mustafa Güzelkaya, çalışmaları ilçenin dört bir yanında tüm hızıyla devam ediyor.

Daha steril ve daha sağlıklı bir çevrede yaşamaları adına faaliyetlerini durmaksızın sürdüren, Iğdır Aralık ilçe Belediye başkanı Mustafa Güzelkaya ve belediyede çalışan ekipleri, İlçeye genelindeki çarşı merkezine fidanları ve çim tohumlarını ekliyor.

Bakımsız, alanları düzenleyerek, yeşillendirme çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Aralık İlçenğn dört bir yanında süren çarşı merkezine fidanları ve çim tohumlarını ekimesi  çalışmaları halkımız tarafından büyük ilgi toplayarak takdir edilmeye devam ediyor.

Daha güzel, daha yeşil bir Aralık ilçesi hedefine ulaşmak amacı ile çalışmalara durmaksızın devam edilmesi gerektiğinin altını çizen Aralık İlçe Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya “İlçesinde, fidanları ve çim tohumlarını ekimi düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakımını başladık, yaz aylarının gelmesiyle beraber faaliyetleri Aralık ilçe toplumun tarafından tercih ediyor.

Gazeteci Tahir Kavri, Bu doğrultuda büyük emek harcayarak, özveriyle çalışan mesai arkadaşlarına ve başkan Mustafa Güzelkaya'ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri