Başkan Ali Kemal Ayaz, Iğdır için büyük şans

Tahir Kavri-Iğdır

Cumhurbaşkan'ın tarafından AK parti Iğdır il başkanı atanan Ali Kemal Ayaz, yaklaşık 2 yıl görev süresinde 22. Projeleri ortaya koydu. Ve erformansla bir sinerji yarattı. 

Parti, akademisyenlerle, iş insanlarıyla, sivil toplum örgütleriyle, kısacası tüm paydaşlarıyla aktif olarak bir araya gelen Başkan Ali Kemal Ayaz’ın Iğdır’ı amaçlarına ulaştırmak için büyük gayret içerisinde olması ilimizin Yükselen Şehirler katagorisine girmesi adına da umut veriyor.

Ali Kemal Ayaz’ın, şehri tanıması, problemlerini yakından bilmesi, istişareye ve fikirlere önemsiyor olması, ortaya konulan hizmetlerde vatandaş odaklı yaklaşım sergilemesi ilimiz adına önemli kazanımlar.

Başkan Ali Kemal Ayaz’ın göreve başladığı ilk gün yapmış olduğu açıklamada, “Terleyen, terleten, koşan, koşturan Iğdır için bu toprakların insanı için uğraşan bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız” sözlerinin ne kadar doğru olduğu yaklaşık 2 yıl görev süresinde ortaya koyduğu performansla ortaya çıkıyor.

Iğdır’ın ve Iğdırlıların, ilimizin için çok büyük bir şans olan başkan Ali Kemal Ayaz'a her konu da destek vermesi ise Iğdır’ın büyüyüp gelişmesi adına büyük önem taşıyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri