Antalya’da kayıp motokurye cinayetinde şok gelişme: İki ceset birden!

Antalya’da 36 gündür kayıp olan ve ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan motokurye Ali Diken’in (32), arkadaşı Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürülüp, gömüldüğü ortaya çıktı. Boyacı’nın gösterdiği yerde yapılan aramada, Diken’in yanı sıra bir de kadın cesedi bulundu.

Olay, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana geldi. Motokurye olarak çalışan Ali Diken, o gün işe gitmek için evinden motosikletiyle ayrıldı. Ancak Diken’den bir daha haber alınamadı. Diken’in annesi ve yengesi, polise başvurarak kayıp başvurusunda bulundu. Ayrıca, Diken’i bulmak için Müge Anlı’nın televizyon programına katıldı.

Programda, Diken’in yakın arkadaşı olduğunu söyleyen restoran çalışanı Zeynel Boyacı da yer aldı. Boyacı, programda şüpheli tavırlar sergiledi ve Diken’in kendisine ağır küfürler ettiğini iddia etti. Programın sonunda, Boyacı’nın kaldığı otelden kaçtığı ve yurtdışına çıkmak için feribota bindiği sırada polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan Boyacı, emniyetteki sorgusunda, Diken’i döverek öldürdüğünü ve cesedini Kundu Mahallesi Sahil Caddesi’ndeki boş bir araziye gömdüğünü itiraf etti. Boyacı, cinayet büro ekipleri tarafından cesedin gömüldüğü yere götürüldü. ‘Obert’ adlı kadavra arama köpeğinin de katıldığı aramada, tespit edilen alan kepçe ile kazıldı. Bir süre sonra, Diken’in cansız bedenine ulaşıldı. Diken’in cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ancak arama çalışmaları burada bitmedi. Boyacı, alanda bir kişinin daha cesedinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine ekipler, ikinci bir ceset aramaya başladı. Yapılan aramada, battaniyeye sarılı 26 yaşındaki bir kadın cesedi daha bulundu. Cesedin, ailesi tarafından 15 Ağustos 2023’te kayıp olarak aranan ve Diken’in eski sevgilisi olduğu belirlenen Ayşe Yılmaz’a ait olduğu tespit edildi. Yılmaz’ın cesedi de Diken’in yanına konuldu.

Cinayet zanlısı Boyacı’nın, Diken ve Yılmaz’ı neden öldürdüğü, nasıl gömdüğü ve başka kurbanı olup olmadığı soruşturuluyor. Boyacı’nın, Diken’in motosikletini de sattığı ortaya çıktı. Boyacı’nın, cinayetlerden sonra Diken’in ailesine mesaj atarak, “Ali, İstanbul’a gitti, bir daha dönmeyecek” dediği de öğrenildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olay, Antalya ve Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. Müge Anlı’nın programında cinayet itirafının canlı yayında ortaya çıkması ise şaşkınlık yarattı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.