Ali Kemal Ayaz şehirde gönülleri feth etmeye devam ediyor

Gönülleri fetih icraatlar tam gaz örnek bir İl Başkanıdır. Ali Kemal Ayaz şehirde gönülleri feth etmeye devam ediyor.

İlimize AK parti Iğdır il başkanı olarak zor bir dönemde Haziran üç yıldır göreve atanan ama herkes tarafından sevilen ve sayılan tüm vatandaşlara eşit mesafade olan kıymetli siyasetçi kardeşimiz Ali Kemal Ayaz yine kısa sayılabilecek üç yıldı AK parti'ye il başkanı göreve atanmış, başarılı bir kardeşimizdir.

Ali Kemal Ayaz; görev yaptığı her ilinde olduğu gibi Iğdır'da hem kişiliği hem de yaptığı başarı hizmetlerine çalışmalarla adından söz ettiriyor. Başkan Ayaz'ın arkasında sosyal paylaşımda asılsız paylaşımlarla başkanı zedelenmesi yönde saldırganlıktır.

Üç yıldır sosyal, ekonomi, eğitim, kültür, çevre, spor gibi şehrin yaşam koşullarını yukarı taşımak gerekli projeleri desteklemesi, sayın cumhurbaşkanı sıcak ve şefkatli yüzüyle yöneticilik yapması üç yılında atandığı AK Parti il başkanı Ali Kemal Ayaz'ı şehrinde de alkışlanıyor.

İl başkanı atandığı günden beri çalışmaları ile vatandaşın herkesiminin ve iş adamlarının yanında yer alarak onların dertlerini dinleyen çözümler üreten bir başkan Ali Kemal Ayaz şehirde gönülleri feth etmeye devam ediyor. 

Özellikle eğitime gösterdiği ilgi alaka Iğdır'a örnek olacak durumda.

Şehrin her sorununu dert edinmis, gece gündüz memleketini varlığını sevgi ve saygınlığını herkesime, güzel örneklere hissettiren şehre dair projeler üzerine istişarelerde bulundu. Not: Ben bir zat başkanla telefonla görüştüm.

Bana denilen şu;  Paylaşımlar asılsızdır. Hiç bir gerçeği yoktur. Dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.