AKKUŞ’LARIN MUTLU GÜNÜ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

AKKUŞ’LARIN MUTLU GÜNÜ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

İlimizin kanaat önderlerinden eski İl genel meclis başkanı İdris Akkuş’un oğlu Erhan Akkuş bu akşam düzenlenen düğün şöleni ile dünya evine girdi.

İlimizin önde gelen şahsiyetlerinden Kanaat önderi İdris Akkuş’un Oğlu ve İl Özel İdaresi Genel sekreteri Ferhat Akkuş’un kardeşi Erhan Akkuş yaşamını Aysun Akkuş ile birleştirdi.

Iğdır’ın en büyük düğün salonunda gerçekleşen düğüne katılım yoğundu. Düğüne belediye başkanları, iş adamları, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasiler ile protokol erkânının yanı sıra birçok davetli iştirak etti.  Siyasilerden ise Ak Parti il teşkilatı, il, merkez ilçe, ilçe ve belde başkanları tam katılım sağladılar.

Vesile-Cafer Akkuş çiftinin kızları Aysun ile Ayşe-İdris Akkuş çiftinin oğulları Erhan Akkuş’u mutlu günlerinde dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar.

Çiftin nikâh şahitliklerini Halfeli Belediye Başkanı Reşat Başkara, Melekli Belediye Başkanı Ali Varol, Gazeteci Cabbar Şıktaş ile Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz yaptılar.

Aysun ile Erhan yapılan nikâh töreninde Nikâh Memuruna ‘’Evet’’ derken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Birbirlerine iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü veren ve Iğdır Doğuş gazetesine duygularını yansıtan Erhan ve Aysun "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin" şeklinde konuştular.

Düğün, oynanan yöresel oyunlar, nikâh töreni, yemek ikramı ve takı töreninden sonra halaylarla devam etti.

Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri