Ak Parti, Yönetimini Belirliyor

Ak Parti, Yönetimini Belirliyor

AK parti il yönetimine girmek için müracaat eden 300 kişiden tespit edilen 100 civarında ki kişiyle Pazar günü mülakat yapıldı.

Koronavirüs salgını sebebiyle toplantıların ertelenmesi Ak Parti kongresinin de ertelenmesine sebep olmuştu. Geçtiğimiz ay içerisinde Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, eski il yönetim kurulunun istifasını istemiş ve yeni müracaatları kabul etmeye başlamıştı.

Ak Parti il yönetim kuruluna girmek için 300 kişinin müracaat ettiği ve bu sayının elenerek 100 civarına indirildikten sonra Ak Parti Iğdır Koordinatörü Mahmut Gürcan’ın Iğdır’da yaptığı mülakatın ardından Ak Parti Genel Merkezinde karar verilip atamaların yapılacağı belirtildi.

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan geçtiğimiz Pazar günü Iğdır’a gelerek Ak Parti Iğdır İl Yönetim Kuruluna girmek isteyen müracaat sahipleri ile birer görüşme yaptı.

Yönetim kuruluna girmek isteyen kişilerle bire bir görüşen  Gürcan; “listenin İl Başkanı Ali Kemal Ayaz nezaretinde Ankara’da şekillendirileceğini belirtti.”

Haber Tahir Kavri

Ak Parti İl Yönetim kurulunun bu hafta içerisinde şekillendirileceği belirtilirken, kongrenin yıl sonu yapılacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri