AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’dan köy ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’dan köy ziyaretleri AK Parti Iğdır Teşkilatı Kazancı, Sarıçoban, Evci ve Çakırtaş köylerimizi ziyaret ederek hemşehirlilerimizle hasbihal ederek köylerimizin eksiklerini ve yapmamız gerekenleri taleplerini dinledi.
AK Parti Iğdır Teşkilatı, il başkanı Ali Kemal Ayaz, merkez ilçe başkanı Güven Demirel ve partinin teşkilatıyla beraberinde (5)  köylerini ziyaret etti.
Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz "AK Parti Iğdır Teşkilatı olarak, Iğdır'a bağlı(5) köyleri ziyaret ederek köy muhtarlarının taleplerini vatandaşlarının AK Parti iktidarından beklentilerini dinlemeye devam ediyorlar. Köylerinin sorunlarını ve taleplerini partiye gelmelerini beklemek yerine Teşkilat olarak köylere giderek sorunları çözmek için çalışıyoruz. " Dedi.
"AK PARTİ HİZMETİN ADIDIR"
Parti teşkilatları olarak çiftçilerin ve köy sakinlerinin her zaman yanında olduklarını belirten Ünsal, "Taleplerini not ettik.Hem İl Başkanı olarak ben, Hem Milletvekilimiz hem de İl Genel Meclis Başkanımız ile anında çözüme kavuşan talepler var. Diğer talepleri de not alıyoruz.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.