Ak Parti Ailesi olarak zaman mefhumu gözetmeksizin çalışıyor

Ak Parti Ailesi olarak zaman mefhumu gözetmeksizin çalışıyor

Bilindiği gibi, Koronavirüs(Covid19) salgını kısa sürede yayılım göstererek, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayatı olumsuz yönde etkiledi, etkilemeye de devam ediyor. 

Bu sıkıntılı sürecin zararını minimuma çekebilmek adına Ak Parti Ailesi olarak zaman mefhumu gözetmeksizin çalışıyor; ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanında yer almaya gayret ediyoruz.

Bu süre zarfında önceliğimiz; Koronavirüs tedbirleri kapsamında ikametten ayrılma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü büyüklerimiz, engelli, kronik rahatsızlığı bulunan ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan hemşehrilerimiz oldu. Bu nedenle Kızılay Iğdır Şubemizin de desteğiyle; il, ilçe, belde ve köy bazında bu hemşehrilerimizi ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yaptık.

Günün sonunda yüzlerde bıraktığımız tebessüm ve aldığımız dualardan, güzel sözlerden mütevellit huzur bulduk. Biz çok büyük ve çok güçlü bir ülkeyiz; emin olun gösterdiğimiz sağduyu, hassasiyet ve yüreğimizdeki merhamet duygusuyla elele vererek bu sıkıntının da üstesinden geleceğiz. 

Baştacımız olan büyüklerimiz; sizler yeterki alınan tedbirler ve uygulama kararları kapsamında dışarı çıkmayın, evde kalın ve kendinizi izole edin.. Bizler devletimizin ve hükümetimizin sunduğu tüm imkanları evinize taşıyacağız.

Siz geleceğimizin mimarı olan çok kıymetli gençlerimiz ve çocuklarımız; Lütfen sizler de gerekmedikçe evinizden çıkmayın! Unutmayın, ailenizi, aile büyüklerinizi ve tüm sevdiklerinizi korumak sizin elinizde! Hayat EveSığar Iğdır Iğdır AK Parti

Haber Tahir Kavri / Iğdır

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.