Afyonkarahisar’da eski eş dehşeti: 4 kişi hayatını kaybetti

Afyonkarahisar’ın merkezine bağlı Çağırbağ beldesinde, eski eşi ve ailesini pompalı tüfekle vurarak öldüren M.M.T. isimli şüpheli aranıyor. Olayda 3’ü kadın 4 kişi yaşamını yitirirken, boşanan çiftin çocuk velayeti nedeniyle televizyon programına katıldıkları ortaya çıktı.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Çağırbağ beldesi Uğur Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 yıl önce boşandığı Havva Şenol’un (35) beldede bulunan baba evine gelen M.M.T. (38), çocuğunu görmek istediğini söyledi. Ancak ziyaret sırasında taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmaya aile üyeleri de dahil olunca M.M.T., yanında getirdiği pompalı tüfekle evin bahçe girişinde eski eşi Havva Şenol, kayınpederi Adem Şenol (65), kayınvalidesi Cemile Şenol (60) ve kayınbiraderinin annesi Emine Tanış’a (80) art arda ateş açtı. M.M.T., aile üyelerine yaklaşık 10 el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Saçmaların isabet ettiği 4 kişi kanlar içerisinde yere yığılırken, silah sesleri nedeniyle çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri ise olayın yaşandığı evin önünde detaylı inceleme yaptı. Yapılan araştırmada 10 adet boş kartuş bulundu. Jandarma, cinayet şüphelisi M.M.T.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelinin olaydan sonra kullandığı aracın plakasının tespit edildiği ve bölgedeki tüm güvenlik noktalarına uyarı yapıldığı öğrenildi.

BOŞANAN ÇİFT TELEVİZYON PROGRAMINA KATILMIŞ

Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Havva Şenol ile M.M.T.'nin yaklaşık 3 yıl önce boşandıkları, ancak çocuk velayeti konusunda anlaşamadıkları için televizyon programına katıldıkları ortaya çıktı. Programda çocuğunun velayetini almak isteyen M.M.T.'nin, eski eşi Havva Şenol’u tehdit ettiği ve hakaretler yağdırdığı görüldü. Program sunucusunun da M.M.T.'yi sakinleştirmeye çalıştığı görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

VALİ’DEN AÇIKLAMA

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, olayla ilgili yaptığı açıklamada, olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerinin sevk edildiğini söyledi. Yiğitbaşı, şüphelinin yakalanması için çalışmaların tüm kolluk kuvvetlerince sürdürüldüğünü belirterek, “Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir.” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler