Afgan kaçak tarafından katledilen Ayşegül Aydın'ın babası Metin Aydın'ın sözleri yürek dağladı

İstanbul'da 25 Temmuz 2023 tarihinde Afgan kaçak tarafından katledilen Ayşegül Aydın'ın babası Metin Aydın, kızının katilinin cezaevinde rahat bir yaşam sürdüğünü belirterek tepki gösterdi.

Aydın, "Hayallerim bitmiş benim. Çok zoruma gitti. Katil saçlarını boyamış, en marka tişörtleri giymiş. Adamı tosun gibi beslemişler, kilo almış orada adam. Bana izin verin atom bombası atayım, yakayım orayı" dedi.

Aydın, kızının katilinin Türkiye'ye geldiği günden itibaren sorunlu olduğunu belirterek, "Kızımla tanıştığı günden itibaren sorunlu olduğunu fark ettim. Kızıma sürekli mesajlar atıyordu. Kızımla evlenmek istediğini söylüyordu. Kızım ona defalarca karşı çıktı ama o ısrarcıydı" diye konuştu.

Aydın, kızının katiliyle yaşadığı korku dolu günleri de anlattı. "Kızım bana, 'Baba ben ondan çok korkuyorum. Beni öldürecek' demişti. Ben de ona, 'Korkma kızım, ona bir şey yapamam' demiştim" dedi.

Aydın, kızının katiliyle ilgili olarak da şunları söyledi: "Kızımla evlenmek istediği için onu öldürdü. Adamı serbest bırakmasınlar. Onu idam etsinler. Bu adamın Türkiye'de yeri yok."

Aydın'ın sözleri sosyal medyada da büyük tepki çekti. Kullanıcılar, Aydın'a destek verirken, kızının katilinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.