76 Iğdır belediye spor 2019-2020 yılı futbol sezonu açılışını yaptı

76 Iğdır belediye spor 2019-2020 yılı futbol sezonu açılışını yaptı

Iğdır amatör liginde mücadele edecek 76 Iğdır belediye spor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Iğdır belediye spor tesislerinde yapılan çalışmaya, Iğdır Belediye Eş Başkanı Yaşar Akkuş, Eş Başkan yardımcısı Yusuf Abay, Iğdır Belediye spor kulübü başkanı Iğdır belediye meclis üyesi Bülent Baydar, yeni transfer edilen ve alt yapıdan futbolcular ile takımın yeni hocaları Ali Kemal Er, Ahmet Beyter ve Mehmet Salur katıldı. Yapılan ilk antrenmanı Iğdır belediye eş Başkanı ve belediye Eş Başkan yardımcısı, yakından takip etti. 

Antrenman öncesinde yeni sezonun takıma ve şehre hayırlı olması temennisinde bulunan eş başkan, “İnşallah kazasız, belasız, sakatsız, başarılarla dolu güzel bir sezon bizi bekliyor. Onun için hazırlıklara başladık. Biz olaya Iğdır olarak bakıyoruz, diğer takımlarımızın başarısıda, bizim ilimizin belediyemizin ve hepimizin başarısıdır. BAL liginde oynayan Iğdır Es spor’da bizim takımımızdır, Iğdır Es spor’a yeni sezonda başarılar dilerim.

Diğer takımlarımızın başarısı, sizlerde ayrı bir hırs, ayrı bir heves ve ayrı bir motivasyon yaratacak. Sizler farklı bir takımı ve özellikle BAL ligi takımımızı konuşmayacaksınız. Üç Tane kariyerleri belli tartışılmamış hocalarımıza takımı emanet ettik yetki ve sözleri bizim sözümüzdür. Sizlere ve hocalarımıza inanıyoruz. Yönetimimize’de inanıyoruz, yönetimimizi oluştururken Iğdır’ın bütünlüğünü esas alarak oluşturduk.

76 Iğdır belediye spor Iğdır’ın takımıdır, asla farklı birilerinin, a,şahsın b,şahısın takımı değildir. Bu sorumlulukla maçlarda sizlerden fair play bekliyoruz. Sorumluluğunuzu bilin. Iğdır’ın Hak ettiği yere gelebilmesi için sizlere çok büyük bir sorumluluk düşmüş. Yıllar önce 3. Ve 2. Ligde oynayan bir ilin bugün profesyonel ligde takımı yok. Bu Manada sizlere güveniyoruz, inşallah başarılı olacağız.

Allah hepimiz için hayırlı bir sezon nasip etsin inşallah” dedi. Tesislerde inceleme yapan eş başkanlar, eksikliklerin giderilmesi konusunda ilgili birimlere talimat verdi. Iğdır Belediye 76 spor kulüp yöneticileri Eş Başkanlara tatlı ikram etti

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri