23. 07. 2023 tarihinde İstanbul'da Tedavisim var

23. 07. 2023 tarihinde İstanbul'da Tedavisim var

Sağlık sorunlarıyla uğraşmak ben zor bir süreçte geçiyorum. Çeşitli doktorlardan tedavileri ve bazılarından şifa bulmanın sevindirici oldum. Iğdır'daki doktorlardan hiç memnun kalmadım. Umarım İstanbul'da tedavi sonuçlarınız olumlu sonuçlar verir ve sağlığınıza kavuşurum.

Burada milletvekili Cantürk Alagöz'e sesleniyorum. Bir an önce sözünüzü yerine getirin. Halk sağlık konusunda perişandır. Halk size güvendi.

Sağlığım için Iğdır, Erzurum, Ankara, doktorlarının kapısını çaldım durdum.

Sıra İstanbul'da önce sağlık 6 yılda cuddumdaki çeşitli tedavi ameliyat oldum. Ömrümün son 6 yılında Iğdır, Erzurum, Ankara'da çeşitli yerden tedavi oldum.

Bu tedavilerinde bazılarından şifa bulurken Iğdır'daki doktorlardan pek şifa göremedim. Ben her zaman diyorum Iğdır  devlet hastanesi adı var ama içi boştur. Hal böyleyken şimdide önem İstanbul'daki cerrahpaşa üroloji doktoru genel cerrahi doktoruna tedavimde dolayı şifa bulmak için İstanbul'a 23. 07. 2023 tarihinde diyorum.

Sizlerden tek ricam dualarınızı benden

esirgemeyin. sizleri çok seviyorum. sizlerinde beni çok sevdiğini biliyorum. Çünkü ben hep sizlerin sesi ve ezilenlerin sesi oldum. Benim Allah'tan başka hiç kimseye korkunç yok. Saygılarımla. Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.