2021 yılı son mütevelli heyet toplantısı yapıldı…
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
2021 yılı son mütevelli heyet toplantısı yapıldı…
Iğdır sosyal vakf yardımlarının karara bağlandığı Mütevelli Heyet Toplantısının 2021 yılı Mütevelli Heyet üyeleri ile toplantısı için vakıfın divan toplantı Salonunda saat 10.00 da seçim yapılmıştır.
İl Genel Meclisinin 2021 senenin toplantısının birleşimindeki kararına istinaden Mehmet Aybay, aday gösterilmiş ve seçilmişlerdir.
Mehmet Aybar'dan teşekkür mesajı
Iğdır sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı mütevelli heyetine seçilmemde bana yardımlarını esirgemeyen İl Başkanım Sn Ali Kemal Ayaz, merkez ilçe başkanım Sn Güven Demirel, İl genel meclis üyeleri ve değerli dostlarıma ayrı ayrı teşekkürler. Dedi.
Haber Tahir Kavri-Iğdır
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.