2020’de Yeni Emojiler Geliyor 117 Adet Yeni Emoji!

2020’de Yeni Emojiler Geliyor 117 Adet Yeni Emoji!

2020’nin gelmesi ile birlikte güncellemeler de gelmeye başladı. Bu kez gelecek olan güncelleme sayesinde tam 117 yeni emoji eklenecek. Kısa mesaj sistemi hayatımıza girdiğinden beri çeşitli duygu durumlarını ifade etmek için kısa yollar kullanıyoruz. Düşüncelerimizi karşı tarafa tam anlamı ile aktarmamız için gerekli olan bu kısa yollara yenileri ekleniyor.

117 Yeni Emojilerin Arasında Cinsiyetsiz Emojiler’de Var

2020 Yılında 117 Yeni Emoji Ekleniyor

Emojipedia sitesinde yeni bir haber yayınladı. Yayına aldığı haberinde 117 adet yeni duygu durum kısa yolu yani emoji ekleyeceğini duyurdu. Yeni gelecek olan emojiler arasında en dikkat çekeni Noel Baba ev Bayan Claus oldu. Geçtiğimiz aylarda karşımıza çıkan “Cinsiyetsiz Emoji” kavramını bu yeni gelecek olan emojilerde görmemiz de mümkün.

En Dikkat Çeken Emoji Noel Baba Emojisi Oldu

Emojilere genel olarak bakacak olursak İtalyanlara özel el hareketi, Noel Baba, Bayan Claus, Kutup Ayısı, Mamut, Fok, Dodo kuşu ve sincap dikkat çekiyor. Tabi eklenecek olan emojiler bunlarla sınırlı değil. Yeni gelecek olan emojiler bütün cihazlara aynı anda eklenecek.

 

Yeni Emojiler Tüm Cihazlara Ve Platformlara Aynı Anda Eklenecek

Android – IOS – Whatsapp – Twitter gibi uygulamalara aynı anda eklenecek olan emojiler sayesinde. Bir kısımda kare boşluk gözükme sonunun önüne geçilecek.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri