Yol Ücretleri Ve Öğrencilerimize Biniş Kalkıştı Saatleri Ters

Yol Ücretleri Ve Öğrencilerimize Biniş Kalkıştı Saatleri Ters

Merhaba değerli okuyucularım. Uzun zaman oldu. Eleştirileriyle yazmayı bırakmıştığım. Ancak insan etrafında olanlara kayıtsız kalamıyor. Kalınca da insan olamıyorsun.

(Iğdır İl Milli Eğitim) Müdürü;

Öğrencilerimize biniş kalkıştı Saatleri uygulaması sizce mantıklımı? Birde öğrenci yol ücretleriyle ilgili ücretler artışı 2.5 kuruş olacakmış. Bu duyumlar doğrumu?

Şoförler adına çıkar çakışması sonucunda karar vermeler. Yani akşam yemeğinde taze fasulye ve patates yemeği vardı, arttı. Tutumlu ev hanımı yemeği dökmemek adına ertesi öğünde ikisini karıştırdı ve türlü olarak sofraya koydu. Adı türlü oldu. Yorum değerli Okuyucularımıza bırakıyorum.

Bir zamanlar hukuk dilimize sonrasında alt yapısı oluşmadığı için suçluları devlet savunur hale geldi. Savunanlarda bedavadan para alır hale geldi. Neyse bunun için ayrı yazmalıyız. Çünkü buda başlı başına bir dert.

Çocuklarımızı bu yollarda yürütürüz. Aç olsak bir şey çıkmaz, duble yollarımıza ekmek banar yeriz. Birileri eğitim adı altında sunduğu sistemde biraz daha zengin olsun diye daha fazla muhtaç öğrencilerimize nasıl para alırız. Uyanıklığı peşindeler.

Oysa her şeyimiz dediğimiz çocuklarımız için neler yapmayız demi lafa geldiğinde, eeee bu da bir şeyler yapmak ona bakarsan çocuklarımızın geleceğinden çalanlara çanak tutarak çalınmışlığa ortak oluyoruz. Diyorlar. Haydi sağlıkla kalın.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri