YERLİ SOSYAL MEDYA ‘’SİVİL KUMBARA’’ ÇOK YAKINDA…

YERLİ SOSYAL MEDYA ‘’SİVİL KUMBARA’’ ÇOK YAKINDA…..

   2020 nisan ayında yazılım çalışmalarını başlatan ve deneme yayını aşamasında bulunan yerli sosyal medya platformu sivil kumbara çok yakında Türkiye de yayına başlıyor.

   Wookweb yazılım ve atom bilişim  pazarlama işbirliği ile uzun süredir planlanan  yerli sosyal medya platformu ile Türkiye cumhuriyeti devleti ve platform üyelerine gelir sağlamak amaçlı oluşturulan yazılım 30.08.2020 tarihinde yayın hayatına başlamayı hedeflemektedir.

   Sivil kumbara genel müdürü ve CEO su mukadder ÖZGÜVEN ile yapmış olduğumuz görüşmede,hedeflerinin sosyal medyadaki tekelleşmenin ve kültürel yozlaşmanın önüne geçerek yerli bir sosyal medya platformu aracılığı ile ülke ve ülke insanına gelir sağlamak için oluşturulmuş bir medya platformu olduklarını bildirdiler.

   Sivil kumbara ile yarını değiştir,hayalleri gerçekleştir sloganı ile yola çıkan platform, elde etmiş olduğu reklam gelirleri ile  üyelerine ve Türkiye cumhuriyeti devletine gelir sağlamayı amaçlıyor.adının çağrıştırdığının aksine bir bağış ya da yardım toplama platformu olmadıklarını,platformun ana  gelir kaynağının ilan ve reklam gelirinden oluşacağını açıkladılar.

      Sürpriz projeler ile ülkeye ve platform üyelerine katma değer sağlayacaklarını,ülke halkından takipte kalarak, kitlesel ve bireysel desteklerini beklediklerini söylediler.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri