Valimiz Sn. Enver Ünlü, Amatör Spor Haftası münasebetiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından...

Valimiz Sn. Enver Ünlü, Amatör Spor Haftası münasebetiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe katıldı. 

Valimiz ile birlikte protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler, vatandaşlar ve basın mensupları tarafından Mehmet Çavuş Şehitlik Anıtı’ndan Zübeyde Hanım Bulvarına yürüyüş ile başlayan program, Zübeyde Hanım Bulvarı’ndaki etkinlik alanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, konuşmaların yapılması, öğrenciler tarafından spor gösterilerinin yapılması ve kulüplere malzeme dağıtımı ile devam etti. 

Programda konuşan Valimiz Sn. Enver Ünlü yaptığı konuşmada; “Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlarımızın, özellikle sevgili gençlerimizin spora kazandırılması, spora ilgilerinin artırılması en önemli hedeflerimizden birini teşkil etmektedir. Bizi Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda gururla temsil eden Milli sporcularımızın yetişmesi ve istiklal Marşımızın bütün uluslararası müsabakalarda söylenerek Ay Yıldızlı Al Bayrağımızın İstiklal Marşımızın eşliğinde göndere çekilmesi, bizim göğsümüzü kabartması en büyük arzumuzdur. Bunu yapacak olan siz sevgili gençlersiniz.” dedi.

Program, spor standlarını ziyaret ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri