Sanayi Sitesi Esnafından Iğdır Belediyesine Teşekkür Ziyareti

Sanayi Sitesi Esnafından Iğdır Belediyesine Teşekkür Ziyareti

Yıllardır büyük bir sorun haline gelerek bir türlü çözüme kavuşturulamayan sanayi sitesinin yol sorununu göreve geldikten sonra çözen Iğdır Belediye Başkanlığına, esnaflar teşekkür ziyaretinde bulundu.

Iğdır Sanayi Sitesi Başkan'ı Atakan Taşkınsu öncülüğünde sanayi sitesi esnaflarının oluşturduğu kalabalık bir heyet ile yapılan ziyaret de esnaflar adına konuşan Başkan Atakan Taşkınsu;" Biz sanayi sitesi esnafları olarak ne yaptıysak nereye gittiysek bir türlü çözüm bulamadığımız bu büyük sorunumuzun, Başkanlarımızın döneminde çözüme kavuşturulması nedeniyle teşekkür etmek istedik. Hem biz esnaflar olsun hem de sanayi sitesine gelen vatandaşlar artık sanayi sitesine rahat bir şekilde gidip gelebiliyoruz. Buna vesile olan siz değerli başkanlarımıza ve belediye yönetimine çok teşekkür ederiz." Dedi.

Iğdrı Belediye Başkanı Yaşar Akkuş ve Eş Başkan Eylem Çelik yaptıkları hizmetlerden sonra toplumdan böyle olumlu geri dönüşlerin olmasının kendilerini çok fazla mutlu ettiğini belirterek;"Sanayi sitesinin alt yapı ve yol sorunu bu şehirde yaşayan herkesin bildiği bir sorundu. Sorunun çözüme kavuşması ve esnafların yüzünün gülmesi bizim için en büyük mutluluktur. Yapılan ziyaretten dolayı tüm esnaflarımıza teşekkür ederiz." Dediler.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri