Iğdır'da Cenazesi Bulunan Kadının Kimliğini Belli Olduğu öğrenildi

Iğdır’da bir apartmanındaki bodrum katından bulunan cenazenin, 5 yıldır kayıp olan Nesrişah Yorgun'a ait olduğunu öğrenildi.

Iğdır’ın Topçular Mahallesi'nde, 27 Mayıs'ta 6 katlı bir apartmanın bodrum katında kadın cenazesi bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından kimliği öğrenilen kadının, Iğdır'da 5 yıldır kayıp olarak aranan Nesrişah Yorgun'a ait olduğu ortaya çıktı.

Yıldızhan'ın kızı N.N. Yıldızhan, 7 Kasım 2016’da Iğdır Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek babası Eyüp Yıldızhan’ın kendisi ve kardeşlerinin hürriyetini tehdit ettiğini, boşadığı annesi Nesrişah Yorgun’u da öldürdükten sonra cenazesini arkadaşıyla taşıdığını ihbarından bulundu. Ancak, cinayetini tespit edilememesinden dolayısı ile Nesrişah Yorgun için sadece arama kaydı hazırlandı. Eyüp Yıldızhan ise çocuklarını yönelik "hürriyetlerini tehdit" suçundan tutuklayarak cezaevine gönderildi.

Soruşturması Başlatıldı

Nesrişah Yorgun’un dosyası 4 ay öncesi bir kere daha açıldı. İnceleyen kameranın kayıtlarından kayıp ihbarını yapıldığını tarihlerden, Eyüp Yıldızhan’ın evin bodrum katına indiği görüldü. Bodrum katından yapılan aramaları sonucunda Yorgun'un cenazesine ulaşıldı. 

Tahir Kavri-Iğdır

Başka bir suçtan tutuklu bulunan Eyüp Yıldızhan hakkındaki soruşturması başlatılırken, polis olayı günü Yıldızhan’ın yanından olan arkadaşı İ.A.’yı da İstanbul’da göz altına alarak Iğdır’a getirdi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri