NEDEN ŞEHİT GAZİ-SEN?

NEDEN ŞEHİT GAZİ-SEN?

Kamuda çalisan şehit yakınlarına ve gazilerimize mevcut sendikaların ilgisiz kalmasi, tabiri caizse çantada keklik gibi görmeleri ve bizlerin kamuda yaşadığı sorunları dile getireceği sendikal platformların olmayışı bizlerin yani; şehit yakınları ve gazilerin, Şehit Gazi-Sen. sendikasını kurma ihtiyacini doğurmuştur.

Şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kurulan Şehit Gazi Sen sendikaciliğa yeni bir alternatif, yeni bir soluk oldu.

Sendikacılığın esas kuruluş amacının kamu çalışanlarının hak ve hukukunu korumak ve idame ettirmek olduğunu her alanda göstermemiz; bizi hızla büyüyen, sevilen, güvenilen büyük bir camia haline getirdi.

Bizler vatan savunmasında canını ortaya koyan, gözlerini kırpmadan ön saflarda savaşan Gazi, Gazi ve Şehitlerimizin yakınlari olarak kamuda çalışan tüm memur arkadaşlarımızı bizlerin yanında olmaya ve bizlere destek vermeye davet ediyoruz. Gercek Sendikacılığın doğru adresi olan Şehit_Gazi Sen çatısı altına tüm vatansever memur arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Saygılarımla Orhan Severli Şehit Gazi Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yrd.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri