İşte beni yalan habercilikte suçlayarak ithamlarda bulundular

İşte beni yalan habercilikte suçlayarak ithamlarda bulundular.

Ve bulunuyorlar şimdi (utandınız,mı?) Jandarma kolluk kuvvetleri ve takviye güçlerle, Sorunlu yaylaya konan semkanliların hayvanlarıyla birlikte boşaltılar, bu damı yalan haber, utanın utanın.

Şimdide gazeteci Tahir Kavri'ye çamur atıp kınayan ları ben kınıyorum vede Allah'a havale ediyorum,,, çünkü haberimin kaynağı olayların başından itibaren tanığıdir,gizli tutulmuştur, ve bir tarafında uzlaştırma için vekaletini almış biriydi, ve tanınan biriydi, bu kadar emindim, doğruları yazdım ve çizdim.

Şimdi merak ediyorum, beni kinayanlar, ve beni doğrulardan cizgimden saptığımı düşünenler haberi yazarken ben daha önce başlangıçını, akışını, ve sonunu düşünerek tahminimi en önemlisi kaynağımı sağlam görmesem, kalemime almam. 

Bu arada beni de doğrulayan ve doğru haberimde gerçek bilgileri aktaran kaynağımada teşekkürler, güvendim haber kamuoyuna aktardım, yaşasın Tahir kavri gündem manşet doğru haber.

Daha önce paylaştığım videonun aynısı onlarca araçlarla yaylaya boşaltıp kullanima kapattı ve şemkanlilarin hayvanlarınıda indirerek her iki tarafada kullanmaması mülki idare amirliği kararıyla kapatıldı.

Başından beri de Pınar köyü kendi 2000 dönüm tespiti olduğu halde karara uyuyordu ,karabulak aracı kişilerin uzlaşmaya girdiği halde yan çizmeleri, son anda karşı tarafın yani Pınar köyü çileden çıkmasıyla itirazı üzerine alınan karar uygulandı ve boşaltıldı.

Buda bizim Tahir Kavri haberi bu arada böyle olacağını bildiğim halde kaynağımın doğru olduğunu bildiğim halde beni yalancılıkla suçlayanlarıda ben kınıyorum.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri