Abbasgöl'den Şemkanların ile muhtara istifaya çağrıldı

Abbasgöl'den Şemkanların ile muhtara istifaya çağrıldı 

Abbasgöl'den Şemkanların ile muhtarın arasında üç gün önce yaşanan tartışmaların yankıları sürüyor. Muhtar, Abbasgöl'ün ile Şemkanlıların arasındaki gerginlikler sebep oluşu muhtardır.

Köy yurttaşların çağrılar muhtarı görevinden istifa etmeye çağırıyorlar. İki milletin kavgaya ve gerginliklerle mağdur olduğunu öne sürdüler. "Köy yurttaşların muhtara çıkışı!

Bu makam senin değil, vatandaşların, köylünün emeği! “Bu makam senin değil. Bu makama oturuyorsan anamın, bizlere böyle hizmet yapamazsınız” biçiminde tepki gösterdiğini belirten yurttaşlar.

İlgili mercilere duyulur...

Dün karar verildi. Eemkanlilar sorunlu yaylada çadır kurmuşlardı. Dünkü kaymakamlık kararının ortak yaylanın beraber kullanmasının karabulak muhtarının reddetmesi üzerine devamlı cineyet çıkar lehimize olmazsa karar demesi üzerine bugün akşama kadar kurdukları çadırları sokmeleri yaylayi terk etmelerini karara bağlandı,son karar budur, her iki tarafa da kapatılması kararı verildiği, öğrenildi karara Abbasgöl pınar mezrası başından itibaren uyduğu görülüyor, semkanlilar karabulak muhtarı Süleyman isimli şahıs mührümü bırakma zorunda kalıyorum dedi, milletim kabul etmiyor o kararı demiştir. İlgili mercilere duyulur.

Haber Tahir Kavri-Iğdır

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri