Ey Türkiye'm Biz Hepimiz Biriz!

Ey Türkiye'm Biz Hepimiz Biriz!

Haber Bülteni Tahir Kavri

Birliğimizi dinimizden, belki bin yıllık tarihimizden, binlerce yıldır birlikte yaşadığımız topraklarımızdan, ortak sevinçlerimizden, kederlerimizden ve gelecek nesillerimizin birlik ve beraberliğine dair hülyalarımızdan alırız.

Rabbimiz bir, Peygamberimiz bir, Kitabımız bir, devletimiz bir, vatanımız bir, bayrağımız birdir. Biz birliğimizi; kaderimizden alırız.

Birliğimizi; İstiklal Harbimizden, Çanakkale’mizden, Yemen’imizden, Trablus’umuzdan, Kafkaslarımızdan.., Biz Birliğimizi; Anadolu’muzdan alırız. Zeybeğimiz bir, bozlağımız bir, zılgıtımız, yasımız ve ağıtımız birdir. Her birerimizin gönül tınısı birdir ve aynı melodiyi terennüm ederiz. Biz birliğimizi; Seslerimizden alırız.

Aynı ezanda birleşir, aynı oruçta iftarı bekleriz. Ramazanımız da arefemiz de aşura mız da bayramımız da birdir. Biz birliğimizi, dinimizden, imanımızdan alırız. Birimiz Nazımca “Ah” deriz, birimiz Necip Fazılca… Ama ahımız birdir. Ama hepimiz dili birdir. Biz Birliğimizi Sevdalarımızdan alırız.

Milli takım gol atar sevinç çığlığımız dili bir olur. Van Depremi gibi bir doğal afet olur da yardımın fedakarlığın, derdimizin birlik ve beraberliğimizin dili bir olur. Biz birliğimiz sevinçlerimizden kederlerimizden alırız. Birliğimizi Rabbimizden Alırız. Böylesi nihayetsizcesine birlik ve beraberliğimize dair, perçinlenmiş sebepler varken, aramıza ayrılık tohumları ekmeğe çalışanların ahmakane ümitlerine şaşkınlığımız da alaycı tebessümümüz de birdir. Bir olmalıdır. Çünkü biz birliğimizi ezelden beri kardeşliğimize kast ve ihanet eden hainlerle mücadelemizden alırız! Ey Türkiye'm Biz Hepimiz Biriz!

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri