Diyetisyen Melike Atlas’tan Örnek Davranış

Diyetisyen Melike Atlas’tan Örnek Davranış

Diyetisyen Melike Atlas’ın diyetisyenlik ofisi açılışına gönderilen çiçekler Yaşlı ve Engelilere hediye etti. 

Diyetisyen Melike Atlas, 30 Ağustos 2019 tarihinde açılışıma katılan, çiçek gönderen dostlarım ve kendi adıma bir farkındalık oluşturmak istedim. Bu kapsamda Iğdır Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Adem SAFA Beyin desteği ile Iğdır Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Sayın Ulaş Arastaman’ın ve Karakoyunlu Tenzile Erdoğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Filiz Arastaman’ın misafirperverliği ve güzel karşılamaları ile kurumlarını ziyaret ettim. Açılışımda gönderilen çiçekleri kurumlarda yaşamakta olan yaşlılarımıza, kızlarımıza ve engelli kardeşlerimize bağışladım.”dedi.

Diyetisyen Melike Atlas,  Çiçekler sevgi ve muhabbetin ifadesi, manevi değerlerin hatırlatıcısıdır. Engelli kardeşlerimizin sevgisi ile büyüyen çiçeklerin huzur ve mutluluk ile onlara geri döneceğine eminim. 

Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret edelim, orada bizleri bekleyen öyle güzel, sevimli, sevgi dolu insanlar var ki. Biz bugün hep sarıldık, çiçeklerimizi takdim ederek bire bir sohbet ettik ve artık daha sık görüşeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri