(26) adet koyun 22.08.2020 tarihinde kaybolmuş,

Iğdır İli Melekli Beldesi Gazinolar bölgesinde bir şahsa ait küçükbaş hayvanlardan (26) adet koyun 22.08.2020 tarihinde kaybolmuş, Iğdır İl J. K. Lığı JASAT dedektiflerince yapılan araştırmalar sonucunda olayın hayvan hırsızlığı olduğu tespit edilmiştir. Devam eden çalışmalar sonucunda; hayvan hırsızlığı olayını (2) şüpheli şahsın gerçekleştirdiği ve akrabaları olan şahsa değerinin altında bir fiyat karşılığında satıldığı öğrenilmiştir.

Iğdır İl J. K. Lığı ekiplerince 26.08.2020 günü Iğdır merkezinde (2) ayrı adrese yapılan operasyon sonucunda, hayvanların nakledilmesinde kullanılan (1) adet araç, (24) adet küçükbaş hayvan, hırsızlık şüphelisi ve çalıntı hayvanları satın alan toplam (3) şüpheli yakalanmıştır. C. Savcısının talimatları doğrultusunda sürdürülen soruşturma sonucunda, yakalanan küçükbaş hayvanlar sahibine teslim edilmiştir. Toplam (3) şüpheli ile (1) araç hakkında (TCK 142. Maddesi; Büyük ya da Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı) adli işlemlere başlanmıştır.

Haber Tahir Kavri

Iğdır İl Jandarma Komutanlığınca, özellikle halkımızın menfaatlerini korumak için her çeşit hırsızlık faaliyetleri ile olan mücadeleye mesai mefhumu gözetmeden kararlılıkla devam edilecektir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri