ŞEHİT GAZİ SENDEN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ NEVRUZ EREZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ŞEHİT GAZİ SENDEN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ NEVRUZ EREZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şehit Gazi Sen yeni atanan İl Sağlık Müdürü Nevruz Erez'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette kısa bir muhabbetin ardından sağlık çalışanlarının sorunları ve halkımız için yapılması planlanan Anjio ünitesinin kurulması için gerekli çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Şehit Gazi Sen Genel başkan yardımcısı Orhan Severli " Nevruz Bey Iğdır ilini iyi tanıyan, sağlık sorunlarını bilen değerli bir şahsiyettir. Kendisinin Iğdırımıza faydalı hizmetler getireceğine inanıyorum. İl Sağlık Müdürümüz Nevruz Beye başarılar dilerken bir kez daha ilimize ve sağlık camiasına hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ederim" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Nevruz Erez ise Şehit Gazi Sen ailesine teşekkür etti.

Ziyarete Şehit Gazi Sen Genel başkan yardımcısı Hamza Karakuş, İl Başkanı Çağatay Turan, İl Özel idare Başkanı Güven Öztürk ve İl Sağlık Başkanı Ayşe Gölçek'te eşlik etti. Hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri